Aksident zingjiror në Prishtinë, ka të lënduar

në këtë aksident kanë qenë të përfshira katër automjete. Besohet që ka edhe të lënduar. 

Sipas informacioneve të fundit, një kombi, një taksi dhe një veturë e kanë goditur nga mbrapa një autobus. 

Policia është paraqitur në vendin e ngjarjes, ku po merret me rastin.