Ana Kabashi gjysmë e zhveshur, përcjell një mesazh!

Vetëm kujtohu se nëse e ke shëndetin ti je më shumë se i bekuar, çdo  gjë tjetër është vetëm aksesor në jetën tuaj!! Kujdesu për shëndetin, duaje vetën, qëndro pozitiv dhe falënderuese” ka shkruar përkrah një fotografi ku shihet gjysmë e zhveshur në veshje sportive.