Apple po detyron aplikacionet që të largojnë ‘Screen Recording’

Ky reagim i kompanisë erdhi pas akuzave se të gjitha aplikacionet po përdorin ‘Screen Recording’ dhe po kanë qasje në privatësinë e përdoruesve të produkteve të Apple,
Një zëdhënës i Apple ka treguar që kompania është njoftuar se cilët zhvillues të aplikacioneve po përdorin ‘Screen Recording’ dhe është duke marrë veprimet e nevojshme. 
Kompania ju ka dhënë një ditë kohë të gjitha aplikacioneve të heqin kodin nëse duan që aplikacioni të rifilloj përsëri