Arrestohet një person për keqpërdorim të fëmijëve në pornografi

Nga Drejtoria për Hetimin e Krimit të Organizuar – Sektori për Hetime të Krimeve Kibernetike, është arrestuar i dyshuari mashkull me dyshimin e kryerjen së veprës   ‘Keqpërdorim i fëmijëve në pornografi’. 

Pas intervistimin me urdhër të prokurorit është kontrolluar një shtëpi dhe është konfiskuar një pajisje elektronike si provë materiale.

I dyshuari është dërguar në mbajtje.