Arrestohet personi që po qarkullonte monedha të falsifikuara në Prishtinë, i gjinden 580 euro

Drejtoria për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit (DHKEK), Njësia në Prishtinë, pas pranimit të informatës se një i dyshuar përmes biznesit të tij, po vë në qarkullim monedha që dyshohet se janë të falsifikuara, ka filluar dhe ka zhvilluar hetimet për disa javë ndaj një të dyshuari.

172 copë X 2 = 344.00 euro dhe
236 copë X 1 = 236.00 euro.