Basha: Me Edi Ramën nuk ka Evropë

Ju ftoj të gjithëve në 16 mars, kemi një takim me historinë dhe ajo nuk do të jetë historia e triumfit të së keqes, por do të jetë historia e triumfit të shqiptarëve të bashkuar. Mos mungoni në takimin tuaj me historinë në 16 mars. Të gjithë bashkë do ta hapim derën e mbyllur të Evropës. Me Ramën nuk ka për të pasur Evropë”, nënvizoi kreu i opozitës.