Bashkë me famën, Encës iu ‘rritën’ edhe të pasmet!

Derisa në fillim na erdhi një vajzë lozanjore, tani ajo vjen me imazhe e videoklipe ekslicite.

Me kalimin e viteve, Encës përveç që i është rritur fama, asaj duket se i janë ‘zmadhuar’ edhe të pasmet.

Këtë e tregojnë më së miri fotografitë e realuara pesë vite më parë dhe tani.