Basketbollisti serb më i miri te kundërshtarët e Prishtinës

5 lojtarët aktiv në formacionin e parë të ekipit janë katër amerikanë dhe një serb. Ronald Moore, Tyler Cain, Thomas Crubb, Dominique Archie dhe Aleksa Avramovic.

Aleksa Avramovic është basketbollisti me statistikat më të mira me, 16 pike, 3.2 kërcime si dhe 3.3 asistime për ndeshje.