Bebe Rexha: Zoti e ka krijuar seksin, ndërsa unë e dua seksin!

Unë jam një femër e cila jeton pa kompromis. Nuk do të lejoj që të më imponohet ndjenja e fajësisë sepse krijoj art. Po, për mua art është edhe nxjerrja në pah e vitheve të mrekullueshme, meshkujt që puthin meshkujt, femrat që puthin femrat, kryqi në trupin tim. Po ta bënte këtë një reper mashkull, gjithçka do të ishte në rregull.

I vetmi person të cilit mund t’i kërkoj falje për këtë, është Zoti, nëse rastësisht e kam ofenduar, por këtë këngë e kam shkruar me zemër të pastër dhe kam dashur të tregoj se të gjithë luftojmë me përvojat personale. Zoti e ka krijuar seksin, ndërsa unë e dua seksin”, ka deklaruar Bebe