Befasohet turisti gjerman: Në Kosovë e hëngra hamburgerin më të madh dhe më kushtoi… 1 euro

Një turist gjerman ka vendosur që disa ditë të pushimit ti kaloj në Kosovë. 

Ai ka bërë një udhëtim me autobus nga Berlini që i ka zgjatur 28 orë. Pasi ka vizituar nobeliskun “Newborn” në Prishtinë, turisti ka vendosur që të eksporoj Prizrenin,

Një arsye që e ka shtyrë ta pëlqej edhe më tepër vendin tonë është çmimi i lirë i gjësendeve. 

“Në Kosovë e hëngra hamburgerin më të madh dhe më kushtoi 1 euro” shkruan ai në Twitter.