Bëra seks tresh me burrin dhe vjehrrin tim

Bëra seks tresh me burrin dhe vjehrrin tim natën e parë të martesës Unë vij nga një fshat i vogël i Shqipërisë dhe gjithë jetën time kam mësuar që ti bindem burrave. Edhe martesën time e vendosën prindërit e mi me një djalë të fshatit pasi prindërit e mi njihnin babain e tij pasi e kishin mik.Ai gjithnjë më ka pëlqyer mua dhe më flirtonte dhe vet ai këmbënguli shumë që të më kishte nuse tek shtëpia e tij. Çuni i tij ishte pak i shëmtuar por ai ishte mjaft i mbajtshëm dhe kur më fliste piset realisht më lagte totalisht. Prandaj dhe unë nuk rezistova shumë dhe thash po në martesë. Dasma ishte mjaft e mire dhe e bukur. Burri im ama piu shumë atë natë dhe nuk mund të bënte mirë as veten dhe as te ishte i vetëdijshëm, të paktën kështu mendoja. Vjehrri im duke pasur frikë dhe ndonjë aksident të mundshëm dhe mos kënaqësinë time në natën e parë të martesës na çoi ai tek shtëpia jonë e re. Gjatë rrugës burri ishte I shtrirë tek sedilja prapa ndërsa unë përpara me vjehrrin. Ai me nga çmonte dhe filloj të më prekte kofshët ndërsa mu luste qe të ngrija pak fustanin të shihte … nëse ishte i mire për çunin e vet. Unë i thash jo por vagina ime ishte në flake. Kur shkuam në shtëpi burri u shtri në krevat ndërsa unë shkova të pastrohem në bane. Vjehrri im erdhi dhe direkt me kapi nga prapa duke futur gishtat në vaginën time, por për habinë time kur u ktheva pash që burri po na shihte dhe po masturbohej. Kjo ishte nata ime e pare e martesës dhe sigurisht që net të tjerë si kjo pasuan pasi seks të tillë vështirë se mund të të iki kështu..