Brendi i njohur italian vjen me super-veshje sportive në Prishtinë

GIVOVA KOSOVA – është përfaqësues zyrtar i brendit të njohur sportiv Italian-Givova. 

Ajo gjendet me lokacion në Prishtinë në rrugën Migjeni nr.34 (te qafa).

Aty mund të gjeni rekuizita sportive të ndryshme, për futboll, volejboll, handboll, atletikë, basketboll, fitness, not e gjithashtu edhe produkte për kohë të lirë.

Givova Kosova gjithashtu kryen printimin e rekuizitave sportive me kualitet dhe dizajne speciale me çmimet më të mira në treg. 

Tek Givova Kosova mundeni gjithashtu të porositni Online me postë private në gjithë Kosovën.