Chelsea futet në garë për talentin e PSV-së

Chelsea janë duke vëzhguar talentin e ri të PSV, Mohammed Ihattaren.

16-vjeçari është tashmë një nga adoleshentët shumë të lakmuar në kontinent, pasi ka hyrë në ekipin e parë të klubit holandez,

Tani raportet e gazetës italiane “Calcio Mercato” pretendojnë se gjigandët e Premierligës janë gati të luftojnë me Barcelonën dhe Interin për shërbimet e tij

Ajo pretendon se skuadrat si Chelsea dhe Man City kanë qenë duke monitoruar progresin e të rinjve.

Ihattaren, i lindur në Utrecht, fitoi vlerësime të forta për ekipin e të rinjve të PSV, duke fituar një thirrje deri në ekipin e tyre të parë.