Çifti i mitur nga Fushë Kosova pritet të bëhen prindër

Nga QKUK,  Reparti i Gjinekologjisë është raportuar se një paciente femër  K/Ashkali e moshës së mitur, është pranuar në këtë repart, e cila pritet të lind fëmijë. 

Në lidhje me rastin është identifikuar dhe intervistuar i dyshuari mashkull K/Ashkali ( i mitur) i cili ka bashkëjetuar me viktimën

Me urdhër të prokurorit, i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.