Dalin pamje të trupit të Sala që është nxjerrë nga fundi i detit

Trupi i cili është gjetur në rrënojat e aeroplanit është nxjerrë në tokë nga një anije shpëtimi.

AAIB konfirmoi në një deklaratë zyrtare se një trup ishte gjetur, por identiteti është ende i paqartë,

Në orët në vazhdim do të bëhet ekspertiza dhe do të mësohet zyrtarisht nëse trupi i gjetur është i ndonjërit nga Sala ose piloti i tij.

Sala u zhduk derisa po udhëtonte nga Nantes drejtë Wellsit në mbrëmjen e 21 janarit derisa kishte kryer transferimin te skuadra e Premierligës, Cardiff.