Deputeti i VV-së jep një version se pse u sëmurë Albin Kurti

Ka qenë në një gjendje të rëndë, por falë përkujdesjes në Infektive gjendja është përmirësuar. Po trajtohej në shtëpi me terapinë që i është dhënë. Po e merr veten. Një pjesë e përgjegjësisë për shëndetin e tij është te Albini, pasi ka punuar pa pushuar, dhe pastaj e ka lodhur vetën jashtëzakonisht shumë. Së shpejti do t’ju kthehet aktiviteteve. Ka edhe individ që mezi presin të kënaqen me fatkeqësitë e të tjerve”, ka thënë Sveçla në T7.