Dua Lipa momente romantike me të dashurin, kombinohen në veshje

Ata po jetojnë një histori të bukur dashurie dhe kjo vërehet edhe në postimet që bëjnë për njëri-tjetrin,

Ishte Isaac ai që së fundi ka publikuar disa fotografi përkrah yllit shqiptar duke ndarë madje edhe një puthje së bashku. 

Ajo që binte në sy ishte edhe kombinimi që kishin bërë në veshje dyshja simpatike.