E dhimbshme, babai nga Kaçaniku i lutet Qeverisë t’ia kthejë djalin nga Siria

Ai kishte shkuar atje së bashku me gruan, pasi ishte radikalizuar gjatë kohës sa ishte duke punuar në Sarajevë.

Një organizatë joqeveritare nga Kaçaniku ka bërë disa kontakte me shumë kosovarë në Siri dhe planifikon t’i kthejë pesë familje, nëse një gjë të tillë nuk e bëjnë autoritetet.