Eliza Hoxha sjellë në kujtesë protestat e mjekëve e femrave të mbajtura në vitet e 90’ta

Artistja po ndanë me ndjekësit e saj fotografi të realizuara vite më parë, saktësisht në kohën e luftës së fundit në vend,

Imazhet e shkrepura nga vet ajo pasqyrojnë ngjarje të rëndësishme nëpër të cilat kalojnë populli kosovarë.

Pikërisht në kohën kur Kosova u ballafaqua nga protestat e shumta, Eliza kthenë në kujtesën tonë, protestat e mbajtura mes viteve 1990 dhe 1998./I