Femra, që “mision” ka mbrotjen e grave, sulmon kandidaten për deputete!

Kryesuesja e Komitetit të Grave Lidere dhe ish-moderatorja kosovare, Erëza Vela, ka goditur “pa pikë faji” një kandidate për deputete nga Gjilani.

Përmes një shkrimi në Facebook, ajo ka thumbuar kandidaten Arbresha Kryeziu-Hyseni.

“Mirë bre Arbëreshë, motra jeme, shyqyr që të erdhi dita. Po për çka po të vjen kjo ditë se. Me thonë kandidate për deputete, kurgjo sje t’u na kallxu. What’s in it for me?”, ka shkruar ajo.