Fotografia e mësuesit, policit dhe mjekut vendosen në qytet

Fotografitë e  Shkëlzen Xhekaj, Vesel Veselit dhe Fehmi Ahmeti u vendosën në shesh të kryeqytetit dhe tek hapësira pranë Biblotekës Kombëtare.

Në pjesën e sipërme të fotografive shihet mbishkrimi “Kërkohet”, ndërsa poshtë fotografive të personave në fjalë shkruhet “Përdhunues”, “Kriminel”.