Fotografia Pacolli-Pompeo bën xhiron e botës

Ndërkaq një shtrëngim duarsh ndërmjet sekretarit Pompeo dhe ministrit të jashtëm të Kosovës Behgjet Pacolli ka bërë xhiron në mediat më të rëndësishme të botës. Në përshkrimin e fotografisë thuhet se SHBA vlerëson angazhimin e madh të Kosovës në luftën kundër ISIS ndërsa theksohet edhe fakto që vendi ynë ka pasur numër të madh të luftëtarëve në këtë organizatë terroriste.