Françeska, del pa reçipeta

Modelja shqiptare nuk e ka fare problem të dal edhe pa reçipeta dhe të tregojë dekoltenë e saj.

Mjaftë ‘e zjarrtë’ duket në fotografinë e fundit të postuar në llogarinë Instagram. 

Ku në të bardha dhe mjaftë sportive shfaqet brenda një veture, e sytë shkojnë pikërisht në gjoksin e saj