Gjoba për veturat që parkohen para stacioneve në kryeqytet

Inspektorati i Komunës së Prishtinës po vazhdon të bëjë inspektime ku edhe po shqipton gjoba.

Sot janë gjobitur disa taksisë dhe kombi të cilët ishin parkuar para stacioneve brenda qytetit duke bllokuar qasjen për autobusët,

Stacionet brenda qytetit janë të dedikuara për autobusët e linjës përkatëse. Për bllokim të tyre e parkim në to, ka gjobë”, thuhet në njoftimin e Komunës.