Gropa gjigante e shkaktuar nga përplasja e avionit

157 persona vdiqën dje pasi një avion i tipit ‘Boeing 737 MAX8’ u përplas në kryeqytetin e Etiopisë, Addis Adaba.

Menjëherë pas rrëzimit, autoritetet gjetën kutinë e zezë, ku ende po hetojnë shkaqet e kësaj tragjedie

Avioni që u rrëzua dje, ishte larg 10 kilometra larg dhe nga përplasja hapi një gropë të madhe.