Haliti: Serbia dëshiron që ne mos ta heqim taksën

Unë mendoj që është koha që përfaqësuesit të ulen ose qeveria ta nxjerrë një vendim që ta pezullojnë taksën për ta parë si po zhvillohet situata. Kjo do t’u hapte mundësi palëve që të ushtrojnë një trysni të barabartë që Kosova dhe Serbia të arrijnë marrëveshje”, ka thënë Haliti 

Unë mendoj që është koha të mos mendojmë e veprojmë me inate. Serbia është shumë e interesuar që ne të mos e heqim taksën”, tha ai.