Hapet libraria më e madhe në Kosovë

Vikendi që lamë pas e ka bërë Prizrenin dhe Kosovën me librarinë më të madhe në vend. Lokali i ri i librarisë “Altera” hapur në rrugën Tirana, pranë Abi Çarshisë. 

Me koncept atraktiv dhe tejet inspriues, Altera vjen me mbi 10 mijë tituj të librave të të gjitha zhanreve.

Po ashtu ekziston një mundësi e gjerë e përzgjedhjes së materialeve për zyre dhe biznese, pajisje për laboratorë, për shkenca natyrore dhe teknologjisë kompjuterike, instrumente, ngjyra, materiale profesionale për art figurativ dhe dekor, e shumë paisje tjera për nevojat shkollore të nxënësve.

Një hapësirë relaksuese për lexim, Altera ofron të gjitha për ata që duan të shijojnë kafenë me librin e preferuar.