Instagrami tani mundeson edhe shkembimin e mesazheve ne DM, ne mes Web-it

Në të ardhmen e afërt, mund të rrëshqisni në mesazhet e DM të Instagramit, me lehtësi nga desktopi juaj.

Sipas The Verge, Instagrami do të mundësojë për një numër të vogël përdoruesit, që këto mesazhe t’i shikojnë dhe t’ju përgjigjen nga ueb-faqja e kompjuterit, transmeton Telegrafi.