Ish presidenti i Serbisë Tadiq: “Nuk jam në favor të pavarësisë së Kosovës”

Është krijuar një situatë jashtëzakonishtë e rrezikshme dhe besoj se duhet të rishikohen marrëveshjet e Brukselit që janë arritur mes Serbisë dhe Kosovës. Gjithmonë kam dashur të gjendet një zgjidhje. 

Nuk jam në favor të Kosovës së pavarur. Plani im ka qenë që Serbia ta mbajë sovranitetin mbi Kosovën dhe këta të fundit të mos kenë ulëse në Kombet e Bashkuara. Ky është ende qëndrimi im” ka thënë Tadiq