Ja si arrihet nje orgazme e mire

Sipas studimeve të fundit, të gjitha gratë mund të përjetojnë super orgazmën. Ka nga ato që luftojnë për ta arritur atë, ka nga ato që e menaxhojnë këtë përjetim, ka nga ato që kanë orgazma të shumta, dhe së fundi ka edhe ato, gra që arrijnë super orgazmën, një kënaqësi që sipas studiuesve duhet të vlejë me intensitetin e 100 orgazmave! Por ka një lajm të mirë: disa shkencëtarë kanë treguar se kënaqësia maksimale e femrës është e arritshme nga të gjitha gratë! Ne ju shpjegojmë se si ta bëni atë!