Kosova me dy boksiere në Gjeorgji

Kosova do të marr pjesë në Kampionatin Evropian U14 që do të zhvillohet nga 2-12 gusht në Tbilisi të Gjeorgjisë.

Në këtë garë Kombatarja jonë do të garoj me dy boksiere femra,

Erlinda Veliu dhe Alnera Ibrahimi do të përfaqësojnë Kosovën në Gjeorgji.

Erlinda do të garoj në kategorinë deri në 44 kilogram dhe Alnera në kategorinë deri në 64 kilogram.