Krijohet xhami më i hollë në botë, 0.12 milimetra

Kinezët kanë arritur të krijojnë xhamin më të hollë në botë. Vetëm 0.12 mili metra trashësi janë përmasat e këtij xhami rekord. 

Madje ai është tejet i fortë, elastik dhe i veçantë.

Kompania kineze thotë se ky xham mund të përdoret në teknologjinë e telefonëve, televizorëve dhe kompjuterëve.