Kryeministri: kërkon mbështetjen e Holandës për vizat

Haradinaj  tha se Kosova është e interesuar që bashkëpunimi politik dhe ekonomik me Holandën të avancohet, ndërsa kërkoi nga ministri i Jashtëm, Stef Blok mbështetjen e tij dhe të shtetit holandez për procesin e liberalizimit të vizave dhe anëtarësimin e vendit në organizata të rëndësishme ndërkombëtare.