Kryeministrja e Serbisë: Gjermania po këmbëngul që taksa të hiqet

Kryeministrja e Serbisë, Ana Bernabiq është takuar me ambasadorin gjerman Tomas Shib.

Sipas kryeministres serbe, Gjermania po kërkon që masa prej 100% për produktet e Serbisë dhe Bosnjës të tërhiqet, 

B92 shkruan se Brabiç ka falënderuar Gjermaninë për këtë qëndrim, derisa ajo theksoi se heqja e taksës është parakusht që Beogradi e Prishtina të kthehen në tryezën e negociatave, në mënyrë qe dialogu në Bruksel të vazhdojë.