Ky stile knaqesie japoneze, po bënë namin në gjith botën

Magena Yama, një modele e re që kishte bërë trupin e saj të disponueshëm për shfaqje ku ishte inskenuar praktika e lashtë japoneze, foli hapur pak vite më parë në një intervistë për TgCom24.

Në përgjithësi, tifozët e shibarit e konsiderojnë ende sot një praktikë të vërtetë erotike të aftë për të siguruar kënaqësi si për ata që janë të lidhur, ashtu edhe për ata që nuk janë të lidhur.

Në bazë, megjithatë, nuk do të kishte vetëm kënaqësi, por edhe harmoni dhe estetikë. Kjo për shkak se, kur vazhdoni të lidhni partnerin tuaj me litarë krejtësisht natyralë (mëndafsh), ju krijoni një imazh harmonie.