Limaj uron nënat dhe gratë për 8 Mars, përmend edhe sakrificën e grave për lirinë e Kosovës

Të nderuara nëna, motra, gra kosovare,

Urime 8 Marsi, Dita Ndërkombëtarë e Gruas!

Gratë janë shtyllë e familjes dhe shoqërisë. Përkushtimi ynë është fuqizimi i rolit të Gruas në Shoqërinë tonë.

Në këtë ditë të shënuar kujtojmë sakrificën e shumë grave të cilat ranë në altarin e lirisë.

Urime 8 Marsi!