Loredana në Gucci, një veshje e saj 1.200 euro

Loredana dallon për stilin e saj të veçantë dhe veshjet firmato që kushtojnë shumë, mirëpo këtë herë këngëtarja i ka lënë gjithë fansat të shastisur teksa është shfaqur në një video duke kënduar e veshur me një komplet kostumi sportiv të firmës së njohur Gucci.