Maqedonasja ofron vendqëndrim për familjarët e të gjithë atyre që u aksidentuan sot

Shumë prej tyre janë duke u mjekuar në spitale të ndryshme në Maqedoni, por që familjarët po presin për lajme nga ta, 

E një maqedonase ka vendosur që t’u dalë në ndihmë sado pak.

Ajo përmes rrjetit social Facebook ka treguar se jeton në afërsi të ‘8 Shtatorit’ dhe se kushdo nga anëtarët e familjes ka nevojë për të qëndruar diku mund të lajmërohen.