Mbi 50 anëtarë të një familje dhurojnë gjak për 11 vjetorin e pavarësisë

Mbi 50 anëtarë të familjes Klinaku nga fshati Bivalok i Vushtrrisë, sot janë mbledhur për të dhuruar gjak vullnetarisht.

Ata bën një gjë të tillë me rastin e 11 vjetorit të pavarësisë së Kosovës, duke iu përgjigjur pozitivisht thirrjeve dhe kërkesës për dhurim të gjakut.