Mbrojtësi i Manchester United diagnostifikohet me kancer

Mbrojtësi i Manchester United, Max Taylor është diagnostifikuar me kancer. Taylor, i cili nënshkroi kontratën e tij të parë profesionale në Old Trafford vitin e kaluar e ka pritur me qetësi lajmin dhe është i gatshëm të futet në fazën e fizioterapisë. 

“Unë do të doja të falënderoj të gjithë në klub që më ka ndihmuar që nga dita e parë”, tha Taylor, pas pranimit të lajmit

Mësohet se shpenzimet shëndetësore të futbollistit do t’i paguaj vetë skuadra angleze. 

Taylor konsiderohet te United si një nga talentët më perspektivë