McAllister: Parlamenti Europian do mbështesë Kosovën për viza

kësaj konference diplomati McAllister ka theksuar se Parlamenti Europian do të vazhdojë ta mbështesë Kosovën drejt procesit të liberalizimit të vizave,

“Ne kemi diskutuar rreth procesit të dialogut midis Kosovës dhe Serbisë”, ka thënë McAllister para gazetarëve.

“Ne po ashtu kemi diskutuar për çështjen e liberalizimit të vizave dhe dëshirojmë t’i sigurojmë qytetarët se Parlamenti Europian është partner i Kosovës dhe do të vazhdojë ta mbështes atë gjatë këtij procesi”.