Mërgimtarët drejtë vendlindjes, pa pritje të gjata në pikat kufitare

E si përherë në shumicën e rasteve ata zgjedhin trafikun rrugor për të ardhë në shtëpi, pavarësisht lodhjes e orëve të gjata.

Ndërsa pritje të gjata bëjnë edhe në pikat kufitare, por që me orare të ndryshme, ato po janë më të ngarkuara,

Orët e para të mbrëmjes kanë shënuar pritje më të vogla, teksa ka pasur qarkullim të lehtë të veturave, pa kolona.

Në këtë video mund të shihni pikat kufitare: Serbi – Maqedoni Veriore, Hungari – Serbi, Kroaci –Serbi dhe Maqedoni e Veriut –Shqipëri.