MIT: Greva e Kontrollorëve të Trafikut Ajror mund të shkaktojë pasoja të mëdha për vendin tonë

Sipas MIT, greva e cila po mbahet nga SINKON dhe ASHNA rrezikon të dëmtoj seriozisht operimet e Aeroportit ‘Adem Jashari’, gjë e cila mund të shkaktoj pasoja të mëdha për vendin tonë, në një fazë delikate për marrjen e përgjegjësive nga institucionet vendore të aviacionit civil.