Në Suharekë, Dëmet nga reshjet e shiut, komuna do kërkojë ndihmë nga qeveria

Një komision ka dalë në teren dhe deri më tani ka verifikuar rreth 80 për qind të dëmeve. Ne e kemi8 një fond të vogël emergjent prej 20 mijë eurosh, por i cili është i pamjaftueshëm. Niveli i kërkesave po rritet çdo ditë. Deri më tani janë dëmtuar rreth 70 hektarë  të tokave bujqësore e që na e rrit koston”, ka thënë Thaçi 

Komisioni pasi ta bënë verifikimin, gjithë materialin do ia dërgojë qeverisë për t’i kërkuar ndihmë”, ka bërë të ditur këshilltari i kryetarit Bali Muharremaj.