Nora Gjakova është edhe gazetare

Dy xhudistet më të suksesshme në historinë e këtij sporti në Kosovë, janë Majlinda Kelmendi dhe Nora Gjakova. 

Por nëse keni menduar që këto janë të përkushtuara vetëm e vetëm me xhudo, gaboheni.

Nora Gjakova është edhe gazetare,

Ajo gjithmonë poston në rrjetet sociale rezultatet e xhudistëve dhe fotografitë nga garat pjesëmarrëse nëpër botë.