Prej sot, transporti falas për këtë kategori në Prishtinë

Kryetari i komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti sot ka dhënë një lajm të mirë.

Prej sot, Komuna e Prishtinës ofron transportin për fëmijët me nevoja të veçanta për në shkollë dhe anasjelltas.

Prej sot, Komuna e Prishtinës ofron transportin për fëmijët me nevoja të veçanta për në shkollë dhe anasjelltas. Integrimi dhe largimi i barierave janë domosdoshmëri.