Prishtinë, motra e bën për spital vëllain

Pas një mosmarrëveshje, motra ka sulmuar vëllain i cili më pas është detyruar të marrë trajtim mjekësor.

Viktima mashkull, ka njoftuar se pas një mosmarrëveshje është sulmuar fizikisht nga motra e tij e dyshuara femër. Viktima ka pranuar trajtim mjekësor”, thuhet në njoftimin e policisë.

Sipas policisë, e dyshuara është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është liruar në procedurë të rregullt.