Prostitucioni në Ferizaj, policia arreston disa persona!

Pas një pune operative-hetimore zhvilluar nga Policia e Kosovës dhe me urdhërin e Gjyqtarit të procedurës paraprake është kontrolluar – bastisë një lokal në Ferizaj, me ç’rastë janë arrestuar katër femra të dyshuara, tri Shqiptare/shtetase të Republikës së Shqipërisë, dhe një Kosovare/Shqiptare.

Pas intervistimit të tyre me vendimin e prokurorit kompetent, dy të dyshuara dërgohen në qendrën e mbajtjes kurse dy të tjera lirohen në procedurë të rregullt. Gjate zbatimit të këtij operacioni janë njoftuar edhe inspektoret komunal ku gjatë kontrollit të lokalit dhe dokumentacionit kane hasur në parregullsi me ç’rastë lokali në fjalë është mbyllur.