Pse Baseli nuk e morri Zhegrovën as rezervë?

19 vjeçari nuk u ftua as në bankën rezervë në ndeshjen e parë kundër St. Gallen që u mbyllë 1-1. 

Kjo për shkak që ai nuk ka bërë shumë stërvitje me skuadrën dhe trajneri Marcel Koller e la jashtë. 

Megjithatë ai ka deklaruar që  Zhegrova është integruar mirë deri tani te Baseli dhe ka premtuar që në këtë edicion do ti jap shumë hapësirë.