Puthja gay ne Sanremo

Festivali italian Sanremo duket se ka qënë plot surpriza këtë vit. Një debat në skenë, bëri që Fiorello dhe Tiziano Ferro të ndodheshin në një situatë të sikletshme.

Për shkak se iu desh të priste deri në orën 1 pas mesnate, Tiziano Ferro bëri një batutë ndaj Fiorellos, i cili qëndroi shumë gjatë në skenë.